Belediye Ekiplerince O Evler Yıkılacak

Belediye Ekiplerince O Evler Yıkılacak
İlimizde bulunan Aksu Çayı’nın denize döküldüğü yerden itibaren kaçak yapılar, görüntü ve çevre kirliğine neden olması sebebiyle 8 Temmuz tarihi itibariyle yıkılmaya başlanacak.

Söz konusu düzenleme için daha öncesinde gerekli denetimle Aksu Belediyesi tarafından yapılmış ve söz konusu Aksu Çayı etrafındaki binaların çevreye verdiği zararlar da dikkate alınarak yıkım kararı belediye tarafından alınmıştır.

Aksu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, resmi kurumlardan gelen talepler doğrultusunda tespit edilen kaçak yapılara 8 Temmuz 2024 tarihinde yıkım işlemi yapılacağına dair tebligat göndermiştir. Yıkım tarihi ile ilgili resmi kurumlara da gerekli bilgiler verildi.

Aksu Belediyesinin kararları uygulamakla yükümlü olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Görüntü ve çevre kirliğine neden olan ayrıca taşkın riskinde can ve mal güvenliğini tehlikeye atan bu yapıların kaldırılması talebini yerine getireceğiz” dedi.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.