Belediye tarih verdi o büfeler yıkılacak

Belediye tarih verdi o büfeler yıkılacak
Alanya Belediyesi çok uzun zamandır üzerinde düşündüğü ve karara vardığı portakal büfe olarak adlandırılan büfeleri yıkacağını açıkladı. Peki söz konusu büfeler ne zaman yıkılacak?

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik 3 aydır ekibi ile birlikte söz konusu portakal büfe olarak adlandırılan büfelerin yıkım işlemi ile ilgili olarak “Bu süreç içerisinde seçim sahasında söylediğimiz birtakım sözler, yapmayı vadettiğimiz birtakım yatırımlar vardı. Bunlarla ilgili öncelikle çalışmaya başladık. Tam turizm sezonuna girdik, ağır ve büyük yatırımlara girme zamanı değil, turizm döneminin içerisinde sağı solu inşaat haline getirip, toz içinde bırakmak çok doğru olmayacak diye düşündük. Yıkıp dökmeyelim, kaldırmayalım, yapacağımız işleri de 1 Kasım’a bırakalım diye düşündük. Bunların içerisinde daha önce tespitini yapmış olduğumuz ruhsatsız portakal büfeleri de var. Bir miktar zayıf giden turizm sezonunda insanlarımız haksız da olsa sezonu geçirelim ondan sonra yapacağımız faaliyetleri hızlandıralım diye düşünüyor, uygulamamızı da ona göre yürütüyoruz” dedi.

Buna göre turizm sezonunun hemen ardından 1 Kasım tarihinde portakal büfeler tarih olacak. Belediye daha önce de sahil boyunda kullanılacak olan büfelerle ilgili düzenlemeye gideceği sinyalini vermişti.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.