Binlerce Sahte Parfüme Dur Denildi Alanya

Binlerce Sahte Parfüme Dur Denildi Alanya
 Yazar / Alanya Medya
Alanya şehrimizde yapılan kontrollerde zabıta ekiplerince binlerce sahte parfüm ele geçirildi ve

Alanya şehri her açıdan mükemmel turizm ortamlarına sahip muhteşem bir şehirdir fakat bu güzide turizm şehrine yakışmayacak hallerde oluyor.

Bu hallerin başında da yapılan kontrollerde kaçak şekilde parfümlerin piyasaya sürülmeye çalışılması moral bozucu oldu ve bir turizm şehrine yakışmayacak kadar değişik durumlar olarak adlandırıldı.

Alanya'da yaz sezonunda artan seyyar satıcı faaliyetlerine karşı yapılan denetimlerde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri merdiven altı üretilen ve kaçak satılan 7 bin 857 şişe sahte parfüme el koydu.

Bu parfümler ünlü markaların isimleri ve orijinal şişe-kutularının bire bir kopyaları kullanılarak ambalajlanmıştı ancak sağlık açısından ciddi riskler taşıyordu.

El konulan parfümler Alanya Belediyesi Tosmur Ek Hizmet Binası önünde sergilenip iş makinesiyle imha edildi.

Denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik halkın sağlığını tehdit eden sahte ürünlerle kararlılıkla mücadele ettiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.