Bir güzel turizm hizmeti daha devreye girdi

Bir güzel turizm hizmeti daha devreye girdi
Turizmin gözdesi Alanya da her zaman yeni yapılanlar göz doldurmaya insanların beğenisini almaya devam eder işte detaylar.

Alanya gibi turizm öncüsü güzel şehrimizde her geçen gün yapılan yeni çalışmalar yenilikler daha öte güzel ötesi bir geleceğe merhaba dememizde son derece etkili olacağa benziyor ve her zaman gereken şeylerden olduğu da aşikardır işte detaylar.

Alanya’da yeni açılan Back Point Cafe ve Bistro'nun açılışı şehrin önemli isimleri ve halkın yoğun katılımıyla büyük ilgi gördü ve Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu Caddesi'nde hizmete giren kafenin sahipleri Arzu G. ve Furkan K. açılışta konukları ağırladı.

Açılışa Alanya Belediye Başkan Vekili Murat L. K. partili İlçe Başkanı Bülent K. ve partili Parti İlçe Başkanı Hilmi E. partili İlçe Başkanı Mustafa S. ve de partili Parti İlçe Başkanı Mehmet Ş. T. yine Alanya Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin D. gibi isimler katıldı.

Furkan K. bu hizmeti Alanya’ya sunmaktan gurur duyduğunu belirterek teşekkürlerini iletti bu aslında bambaşka bütün şehrin gururudur diyebiliriz.

Gürdap ise açılışı onurlandıran tüm katılımcılara ve özellikle Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.