Biraz Dinginlik Lazım Proje Tamamlanacak ALANYA

Biraz Dinginlik Lazım Proje Tamamlanacak ALANYA
Biraz dinginlik enginlik lazım yani sabır lazım Alanya elbette tamamlanacak ancak beklemek gerekli işte konuya ilişkin diğer gelişmeler ise şu şekilde gelişmektedir.

Şehri güzel Antalya da elbette turizme hizmet edecek her proje değerlidir elbette bazen istenen hemen olmayabilir ancak belli zaman sonra elbet bu işler tamamlanır proje bitince de turizmin gözdesi olur evet işte detaylar.

Antalya-Alanya Otoyolu projesi kaynak sıkıntısı nedeniyle gerçekleştirilememişken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mersin şehrinde Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyol Projesi üzerinde çalışmaları incelemiştir. Bakan bu yeni projenin 25 saatlik mesafeyi 20 dakikaya indireceğini belirterek büyük bir ulaşım rahatlığı sağlayacağını vurgulamıştır.

Şantiyede 1330 personel ve 204 iş makinesi ile devam eden çalışmaların kapasitesinin artırılacağı ve projenin 3 yıl içinde tamamlanması planlanmaktadır. Bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacak bu proje ile Mersin’in trafik sorunu çözülecekken Antalya ve Alanya sakinleri ise kendilerine öncelik verilmediğini düşünmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.