Bu akşam tüm Alanyalılar Atatürk Anıtı önünde buluşuyor! 8 Ağustos Perşembe

Bu akşam tüm Alanyalılar Atatürk Anıtı önünde buluşuyor! 8 Ağustos Perşembe
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Belediye Başkanı iş insanı Osman Tarık Özçelik tüm halkı meydanlara davet etti

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik 6 Ağustos günü altın madalyaya doğru yarı finali garantileyen Filenin Sultanlarını tebrik etmiş sosyal medya hesabı üzerinden Paris Olimpiyatlarında göstermiş oldukları performansa övgüler yağdırmıştı.

Son maçta kıyasıya mücadele ile rakibini alt eden Filenin Sultanları bu kez İtalya ile karşı karşıya gelecek. Özçelik, Paris 2024 Olimpiyat oyunlarında yarı finale yükselen Filenin Sultanlarının bu akşam İtalya ile oynayacağı maçı tüm Alanyalılarla birlikte büyük bir heyecan içinde izlemeye karar verdi. Bu kararını sosyal medya hesabı üzerinden tüm halkı Atatürk Anıtı önüne davet ederek duyurdu.

Türkiye-İtalya yarı final maçı dev ekranda canlı yayın 8 Ağustos Perşembe saat 21.00'da Atatürk Anıtı önünde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.