Bu pikniğin faturası Epey ağır oldu

Bu pikniğin faturası Epey ağır oldu
Antalya bölgesinde Bayram günlerinde aileleriyle kaliteli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız o ünlü Piknik Alanına akın etti. Piknik alanlarındaki o yaşanılan olay ise pes dedirtti işte detaylar.

Bayramı tatili esnasında Sarısu Plajı bölgesinde yer alan piknik için özel dizayn edilmiş bölgede vatandaşlar güzel bir piknik havası yakalamak istedi. Piknik Alanı tatilcilerin ve bölge insanın ve turistlerin yoğun ilgisini çekti. Ancak bu popüler mesire alanında o yaşananlar ise kesinlikle pes dedirtti.

Bölgede piknik bölgelerinin sorumlusu hakimi Büyükşehir Belediyesine bağlı girişimcilerin o işletmelerinde yer alan alanda ürün fiyatları normal seyrinin daha fazlasına çıkınca o an vatandaşın tepkisi gecikmedi. İki veya üç katına çıktı. 5 litrelik su 50 lira 8 kilogramlık karpuz 300 lira ve şoklanmış buz 50 liradan satıldı.

Bu yüksek fiyatlar bayramda ailesiyle kaliteli vakit geçirmek isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Piknik Alanı büyük ilgi gördü. Belediyeye bağlı işletmedeki ürün fiyatlarının normalin iki veya üç katına çıkması ziyaretçileri şaşırttı. Bu yüksek fiyatlar bayramda ailesiyle kaliteli vakit geçirmek isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.