Büyükşehirden o ihtiyaca Cevap

Büyükşehirden o ihtiyaca Cevap
Güzel şehir Antalya da bazı problemler eskiye dayanmaktaydı bunu da bilen hizmette öncü Büyükşehir belediyesi yerinde bir hamle ile o yıllardır çözülmeyen soruna hızlı bir cevap oldu işte geri kalan detaylar şöyledir.

Turizm bölgelerinden biri olan harika şehir Antalya da bu aralar belediye halkın istediği o hizmet için neredeyse ekstra mesai harcıyor diyebiliriz. Belediye ilçenin mahallesinde vatandaşın çok uzun süredir bekleyen kanayan yarasında neşteri vurdu diyebiliriz ve konunun detaylarını da aşağıda bulabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçesi Dereköy Mahallesi'nde vatandaşların uzun süredir beklediği düğün mevlit ve çeşitli toplantılar için kullanılacak çok amaçlı salon inşaatında sona yaklaştı. Seçim vaatleri arasında yer alan kırsal bölgelere çok amaçlı salon projeleri kapsamında başlatılan bu proje 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alan sunacak. Betonarme imalatı tamamlanan ve çatı örtüsü bitirilen salonun yer döşemesi seramik işleri de son aşamaya geldi. Çevre düzenlemesi ile birlikte kısa süre içinde halkın hizmetine açılacak olan bu salon Dereköy Mahallesi sakinlerine düğün ve mevlit gibi etkinliklerde büyük bir kolaylık sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.