Çileden çıkaracak kuyruk 5 kilo metreyi buldu

Çileden çıkaracak kuyruk 5 kilo metreyi buldu
Ürkütücü kuyruk Kurban Bayramı arifesinde kara yoluyla gelen tatilciler nedeniyle yoğunluk oluşturdu. Kentin giriş noktalarından belli semte vatandaş bir saatte 5 bin araç geçti ve 5 kilometrelik araç kuyruğuna sebep olundu.

Kurban Bayramı arifesinde kara yoluyla gelen tatilcilerin yoğunluğu nedeniyle Yol Kontrol Noktasında 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 9 güne çıkarılan tatil süresinde bu güzel tatil beldesine gelen araç sayısı 3 kat arttı ve sadece 1 saatte 5 bin araç giriş yaptı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı 1500 personel bayram boyunca 24 saat görev yaparak denetimleri sıklaştırdı sürücülere ve yolculara şeker kolonya ve çiçek ikram ederek trafik kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Hız limitlerine dikkat etmeyen sürücülere cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Giriş noktasında 1 saatte 5 bin aracın geçişiyle 5 kilometrelik trafik kuyruğu oluştu. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla yoğunlaşan trafik için Antalya İl Jandarma Komutanlığı 1500 personelle 24 saat denetim yapıyor.

Jandarma ekipleri denetim noktalarında sürücü ve yolculara şeker kolonya ve çiçek ikram ederken kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.