Dar gelirliye Alanya'da eğlence fırsatı

Dar gelirliye Alanya'da eğlence fırsatı
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da soon zamanlarda artan turistik tesis fiyatları sebebiyle vatandaşlar kendilerine ailecek eğlenebilecekleri mekanlar aramaya başladılar. Dim Çayı kenarındaki klas piknik ziyaretçilerine bu imkanı sunuyor...

Dim Çayı kenarında yer alan Klas Piknik alanı yaz boyu müşterilerini bekliyor. Pahalı olarak nitelendirilen dim çayı kenarında ailecek eğlenilecek bir alan sunan Klas Piknik kampanyaları ile müşterilerini bekliyor.

Dim çayı kenarında yer alan mekanların fiyatlarının yüksek olması sebebiyle ‘KİM demiş Dim Çayı pahalı diye’ işe koyulan Klas Piknik işletmecileri ayrıca “İşletmemiz her kesime ve her bütçeye hitap ediyor. 500 TL’lik özel menümüzde misafirlerimize ana yemek olarak balık veya tavuk ikram ediyoruz. Yanında patates, tava pilav, sebze garnitür, çoban salata veriyoruz. Ayrıca mevsim meyveleri, çay ve su ikramımız oluyor. Farkımız herkese hizmet veriyor olmamız. Vatandaşlarımız 0552888 4404 nolu telefondan arayarak rezervasyon yaptırabilir, detaylı bilgi alabilirler” dediler.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.