Dertler Fışkırdı Su Oldu Gün Yüzüne Çıktı ALANYA

Dertler Fışkırdı Su Oldu Gün Yüzüne Çıktı ALANYA
Alanya şehri elbette turizmiyle parlayan yıldızlaşan her anlamda ülkenin turizm ekonomisi için baş kaftan olmayı iyi bilen bir şehirdir. Fakat son dönemde bunun dışında değişik dertleriyle de gündeme gelmeye devam ediyor.

Tarih boyu kaçınılmaz güzellikteki Alanya her saniyesinde turistin keyfini vites artırdığı bir şehir olmak konusunda kendini daima yeniliyor güzelleşiyor ve güzelleştiriyor.

Fakat son dönemde bambaşka gündem konularıyla cebelleşmeye devam eden bu güzel güzide turizm cennetinde akıl almaz işler döndüğü de aşikar diyebiliriz.

Antalya'daki emlakçılar yüksek kira ve gayrimenkul fiyatları ile boğuşurken farklı meslek gruplarından gelen ve komisyon isteyen kişilerin artması nedeniyle gelir kaybı yaşıyor.

Öğretmen doktor avukat ve akademisyenlerin de dahil olduğu bu kişiler emlakçılara alıcı ve satıcı bulma noktasında yardımcı olmayı teklif ederek kendilerine pay istiyorlar.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 41. Grup Gayrimenkul Faaliyetleri Komite Başkanı Hülya Tükenmez bu durumun emlakçılar için olumsuz olduğunu ve komisyon bedellerinin yarı yarıya düştüğünü belirtti. ve emlakçı Halit Mert ise bu tür tekliflerin vergi kaçakçılığına yol açtığını ve denetlenmesi gerektiğini ifade etti.

Bu süreçte emlakçılar yüksek komisyon getirisi olan gayrimenkulleri kaçırmamak adına bazı teklifleri kabul etmek zorunda kalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.