Dubai Antalya! Turistin VIP olanı Antalya'da! Jetten Helikoptere oradan Otele.

Dubai Antalya! Turistin VIP olanı Antalya'da! Jetten Helikoptere oradan Otele.
 Yazar / Alanya Medya
Antalya turizme yön veren her zaman turizmin bel kemiği şehirlerimiz arasında yer alıyor. Son günlerde edinilen görüntülere göre haberlere göre Antalya şehrine gelen turistler Dubai şehrini aratmadılar işte detaylar.

Antalya Türkiye'nin önde gelen turistik şehirlerinden biri olarak son yıllarda adeta Dubai'yi andıran bir lüks tatil merkezi haline gelmiştir.

Ekonomik krizle mücadele eden yerel halka rağmen Antalya'da zengin turistler ultra lüks hizmetlerle dolu tatiller yapmaktadır.

Bu hizmetler arasında özel jetle ulaşım helikopterle otele transfer özel aşçı ve asistan gibi ayrıcalıklar yer almakta ve özellikle süit odalar ve villalar tercih edilmektedir.

Villaların gecelik fiyatı 5 bin avrodan süit odaların ise 800 avrodan başlamaktadır. Antalya 650 bin yatak kapasitesiyle tam doluluk oranına ulaşırken Rusya ve Türki cumhuriyetlerinden gelen turistler başta olmak üzere lüks tatil arayanlar için ideal bir destinasyon olmuştur.

Rakip destinasyonların da benzer hizmetler sunmaya başlaması bu yılki talepte bir düşüşe yol açmıştır.

Belek'teki lüks otellerin pazarlama müdürü Murat Süslü VIP hizmetlerin turistin uçağa bindiği andan itibaren başladığını ve konaklama süresince devam ettiğini belirterek bu hizmetlerin misafirlere özel hissettirme amacı taşıdığını vurgulamıştır.

TÜRSAB Başkan Danışmanı Hamit Kuk ise Antalya'nın artık Dubai ile benzer hizmetler sunduğunu bu nedenle bazı turistlerin başka destinasyonları tercih ettiğini ifade etmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.