Düden Şelalesi'nin Denize Döküldüğü Yerdeki Çitlere Yaklaşmak Yasaktır!

Düden Şelalesi'nin Denize Döküldüğü Yerdeki Çitlere Yaklaşmak Yasaktır!
Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yerde bulunan çitlere yaklaşmak yasak ve tehlikeli iken, eğlencenin sınırını aşan turistler bakın ne yaptılar:

4 Haziran 2024 Salı günü itibari ile Antalya ve Alanya'da sıcaklıklar 40 dereceye ulaştı. Uzmanlar, bu hafta Cuma gününe kadar sıcaklıkların bu şekilde yüksek olacağının bilgisini paylaştılar. Bu durumu fırsat bilen turistler plajlara akın etti. Bazı turistler ise Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yer olan MuratPaşa ilçesine gitti. Çitleri aşıp falezlerden aşağı inen turistler yasak ve tehlikeli olan bu hareket sonrasında, resim çekilip, yeniden yukarı tırmandılar.

Düden Şelalesi'nin Denize Döküldüğü Yer

Antalya'nın MuratPaşa ilçesinden denize dökülen Düden Şelalesi dünyaca ünlü bir nokta. Bu nedenle Alanya'ya gelen turistler bile burayı görmeden ülkelerine dönmüyor.

Havaların sıcak olmasını fırsat bilen turistler Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yerde, yasak olmasına rağmen çitleeri aşıp falezlerden aşağı iniyor ve fotoğraf çektirip yeniden yukarı tırmanıyorlar. Bu davranışın yasak olmasının sebebi tehlikesi.

Bölgeye sadece kara yolu ile değil, tekne turları ile de ulaşmak mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.