Duyuru Belediyeden o yollar kapanabilir

Duyuru Belediyeden o yollar kapanabilir
Belediye yolların kapanabileceğini belirten bir duyuru yayımladı ve merak edilen o hangi yollar olduğuna dair tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi hesabından yaptığı duyuruda Muratpaşa semtinde da gerçekleştirilecek yağmursuyu altyapı drenaj çalışması nedeniyle Termessos Bulvarı'nın bir kısmının trafiğe kapatılacağını bildirdi. Çalışmalar ASAT Genel Müdürlüğü tarafından 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak ve 30 Haziran 2024 tarihinde tamamlanacak.

Vatandaşların trafikte sıkıntı yaşamaması için 1113 1125/1 ve 1107 Sokaklarının alternatif güzergah olarak kullanılmasının önemle rica edildiği duyuruda belediyenin bu çalışmanın tamamlanmasının ardından hizmetlerine devam edeceği belirtildi.

Bu duyurunun amacı vatandaşları bilgilendirerek trafik akışının düzenli olmasını sağlamak ve yaşanabilecek olası zorlukların önüne geçmektir. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu tür altyapı çalışmalarının şehir hayatını iyileştirmek için önemli olduğunu vurgulayarak vatandaşlardan anlayış beklediğini ifade etti.

Çalışmalar sırasında trafikte aksaklık yaşanmaması için verilen alternatif yolların kullanılması gerektiği özellikle belirtilmiştir. Belediyenin yaptığı bu duyuru Antalya halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmaların bir parçası olarak değerlendirilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.