En çok Turisti ağırlayan yerde Restorasyon

En çok Turisti ağırlayan yerde Restorasyon
Antalya şehrinin en çok turist çeken turistleri ağırlayan ilçesinde büyük bir restorasyon hakim işte detaylar.

Antalya şehri ilçelerinin doğal güzellikleri kendi bünyesinde yer alan doğal güzelliklerle TR'de en klas turizm ağırlama bölgeleridir hal böyle olunca burada bazı şeyler biraz daha değerli oluyor ve aksama işleri ise bira halk ve turistler tarafından sinir bozucu olabiliyor işte detaylar.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Gürsu Mahallesi sahil bandında bulunması ve eski yoğun nüfuslu bir mahalle olması nedeniyle ulaşım altyapı ve temizlik sorunları yaşıyor.

Muhtar Özlem Saday mahalledeki kirlilik elektrik ve altyapı problemleri ile etkin bir şekilde ilgileniyor.

Gürsu Mahallesi Konyaaltı Sahiline inmek isteyen vatandaşların yoğunluğu nedeniyle nüfusunun beş katı kadar ziyaretçiyi ağırlıyor ve bu da temizlik sorunlarını artırıyor.

Saday ulaşım hatları ve temizlik için belediyeden sık sık destek talep ediyor aslında bu da kesinlikle gerekli diyebiliriz.

Aslında bununla beraber mahalledeki elektrik sorunlarını çözmek için trafoları güçlendirme ve sokak lambalarını yenileme çalışmaları yaptı.

Göreve başladığı günden beri elektrik altyapısını güçlendiren ve sokakların aydınlatılmasını sağlayan Saday aydınlatmanın güvenlik açısından önemine vurgu yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.