Fırsat o tarihe kadar sunuldu ALANYA

Fırsat o tarihe kadar sunuldu ALANYA
Alanya mükemmel bir turizm cenneti olmasının yanında o bölgede pek çok fırsatı da beraberinde getiren muhteşem bir yerdir ve son günlerdeki o konuda insanlar acele ederse fırsatı kaçırmamış olacaklar işte detaylar.

Alanya güzel şehrimizde bir sektör var ki adeta can çekişmenin eşiğinde desek yeridir ancak son günlerde haberler de o yönde olunca işte bu içinden çıkılmaz hallerin başlangıcı durumuna dönüştü ve bir çareler aranmak kesinlikle mecbur oldu işte detaylar.

Alanya'da emlak sektörü ekonomik kriz ve pandeminin etkileriyle zor zamanlar geçiriyor.

Fahiş kira fiyatları hızla düşüşe geçti ve bu trendin devam etmesi bekleniyor.

Son yıllarda hızla artan konut fiyatları düşmeye başladı ve yüksek kredi faizleri ile nakdi olanların birikimlerini mevduat faizine yatırması bu durgunluğun başlıca sebeplerinden.

Vatandaşlar fiyatların tekrar artıp artmayacağı konusunda endişeliyken uzmanlar Eylül ayına doğru bir artış olabileceğini belirtiyor.

Piyasadaki konut fazlalığı nedeniyle fahiş fiyatlar tarihe karışmış durumda ve hem satışlarda hem de kiralamalarda durgunluk gözlemleniyor.

Denetimlerin artması ve yeni yıl ile birlikte kira gelir vergisinin tahsis edilmeye başlanması ev sahibi ve kiracılar arasında yeni anlaşmazlıklar doğurabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.