Geçen seneyi mumla arar olduk ALANYA

Geçen seneyi mumla arar olduk ALANYA
Alanya geçen sezonu geçen seneyi adeta mumla arar hale geldiğini bizzat itiraf etmeye başladı işte konuya ilişkin detaylar.

Alanya turizmin gözdesi her anlamda turistin keyif aldığı gelmekten zevk duyduğu bir şehirdi ancak son sezona bakıldığında turistin de orada yaşayanların da keyfi pek bir kaçtı işte detaylar.

Alanya’da esnaflar turizm sezonunun beklentilerin çok altında geçtiğini belirterek ciddi ekonomik sıkıntılar yaşıyor.

Mehmet K. turistlerin harcama yapmamasından şikayet ederken Mehmet R. S. da borçlarını ödemekte zorlandığını söylüyor.

İbrahim Y. geçen seneki turizmi mumla aradıklarını ifade ederken Serdar C. ise yanlış fiyat politikaları ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle turistlerin gelmediğini vurguluyor.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir 2024 sezonunda yaşanan ekonomik zorlukların esnafları olumsuz etkilediğini belirtti.

Sözlerine şöyle devam ederek daha kötü günlerin beklendiğini belirterek esnafları borç konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.