Halkın canı sıkılmıştı Şimdi Turist de iyiden iyiye bezdi

Halkın canı sıkılmıştı Şimdi Turist de iyiden iyiye bezdi
Güzel turizm ortamı Alanya da halk zaten o konudan muzdarip bir haldeydi şimdi aynı konu Turist kişilerin bile dikkatini çekti ve tepkilere neden oldu işte detaylar.

Son dönemde Alanya gibi Turist Turizm açısından çok kıymetli şehrimizde böylesi durumlar kesinlikle hiç yaşanılası durumlardan değil ancak yer yer bu durumlara rastlanmıyor değil işte olayı detayları şu şekilde gelişiyor.

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi'nde bir giyim mağazasının yanına inşa edilen kaçak yapı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Depo olarak kullanılmak amacıyla yapıldığı iddia edilen yapı gelen şikayetler üzerine Alanya Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi.

Turist kimselerin bile dikkatini çeken bu durum Belediye yetkilileri yapının bir hafta içinde mevzuata uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

Mağaza yetkilileri ise yapının kaçak olmadığını ve önceki Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel döneminde basit usule uygun olarak onay aldıklarını açıkladı.

Yapıyı araç otoparkı olarak kullandıklarını ve kenarlarını kapattıkları için belediyenin kaldırma talimatı verdiğini bu talimatı yerine getirerek sorunu çözeceklerini ifade ettiler.

Giyim mağazasının yanında inşa edilen kaçak yapı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Turist insanların dikkatini çeken aslında depo olarak kullanılmak amacıyla yapıldığı belirtilen yapı şikayetler üzerine Belediye tarafından incelemeye alındı.

Belediye yapının bir hafta içinde mevzuata uygun hale getirilmesi gerektiğini açıkladı.

Mağaza yetkilileri yapının kaçak olmadığını ve önceki belediye başkanı döneminde onay aldıklarını belirterek yapıyı araç otoparkı olarak kullandıkları son gelen bilgiler arasındadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.