Hava Kararması Bizi Perdeleyecek Zannettiler Bu ne Hal Yahu

Hava Kararması Bizi Perdeleyecek Zannettiler Bu ne Hal Yahu
Alanya da hava kararmasıyla beraber çift o gözlerden ırak olduğunu zannettikleri anda başladılar ulu orta şeylere...ve çok büyük tepkiler aldılar İşte detaylar.

Turizmde öncülerden Alanya da son derece şaşkınlık verici hayrete düşürücü bir durum o sahilde malesef ki yaşandı ve bitti oysa o güzel turizm sahili plajında yaşanmaması gereken hallerdendi işte detaylar.

Alanya'nın en işlek plajlarından birinde Yalı Taksi karşısında akşam saatlerinde kimliği belirsiz bir çiftin uygunsuz davranışlarda bulunması çevredeki tatilcilerin şaşkınlığına ve sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Plajda tatil yapan diğer insanların gözü önünde yaşanan bu olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Görüntülerde çiftin çevredekileri umursamadan sevişme pozisyonunda olduğu ve bu pervasız davranışlarını sürdürdüğü görülüyor oysa orada başkaları da yer alıyor.

Videonun hızla yayılması üzerine sosyal medyada büyük tepki oluştu ve birçok kişi çiftin bu davranışını kınadı ve bir daha bu tarz şeyleri plajlarda sahillerde görmek istemediklerini de dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.