İlçedeki o kriz İyiden iyiye Boyut artırdı

İlçedeki o kriz İyiden iyiye Boyut artırdı
Kriz git gide büyümeye devam ediyor ve bu krizin en temel sebeplerinin başında boyutundan büyük bir nüfusun oraya misafir olarak gelmesiyle oluşuyor işte tüm ayrıntılar aşağıda yer alıyor.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde yaz sezonunda yaşanan nüfus artışı ciddi otopark sorunlarına yol açtı. Şehir turizm bakımından son derece elverişli olmasına rağmen boyular bakımından biraz yetersiz kalınca nüfus patlaması yaşadı resmen.

İlçenin yazlıkçılar tarafından tercih edilmesiyle nüfus 25 katına çıkarken özellikle yaşlı vatandaşların alışveriş merkezleri ve yayla çevresinde park yeri bulmakta zorluk çektiği gözlemlendi.

Araçlarını kaldırımlara park etmek zorunda kalan yazlıkçılar yetkililerden acil otopark alanı taleplerini dile getirirken yayalar ise yürüyemez hale geldikleri için duruma tepki gösterdi.

Yazlıkçılar ilçe ekonomisine önemli katkılarda bulunduklarını belirterek yeni seçilen başkandan bu sorunu çözmesini bekliyor. Haklı olarak ilçe turizme hitap ettiğinden böylesi ufak aksaklıkların da çözüme kavuşması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.