İlginin Giderek Arttığı ALANYA İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı

İlginin Giderek Arttığı ALANYA İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı
Antalya'nın Alanya ilçesinde 'İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı' açıldı. İlk günden büyük ilgi gördü. Cezaevlerindeki hükümlü ve tutukluların ürettiği eserler burada satışa sunuluyor. Fuar 5 Haziran Çarşamba günü saat 22.00'ye kadar ziyaret edilebilecek. Kaçırmayın. İşte detaylar.

Yoğun ilgi artarak devam ediyor. Antalya'nın Alanya İlçesi'nde İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı. İskeledeki Şelale Meydanı'nda düzenlenen bu fuar Alanya'da ilk kez gerçekleşti. 46 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü'nün katılımıyla düzenlenen etkinlikte hükümlü ve tutukluların ürettiği gıda tekstil gümüş işlemeciliği ahşap hediyelik eşyalar mobilya ve deri ürünleri sergilendi.

Fuara ilgi giderek büyüyor. Fuara Antalya Valisi Hulusi Şahin İşyurtları Daire Başkanı Hüsnü Gezginci Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin Antalya İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem Alanya Belediye Meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Fuar alanına giderek siz de bu güzel sergileri görme imkanına kavuşabilirsiniz. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan fuarın açılış konuşmasını Başsavcı Tekin yaptı. Tekin "Ülkemizin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren 46 ceza infaz kurumu işyurdu müdürlüğünün iştirak ettiği fuarımızın amacı hükümlü ve tutukluların işyurdu faaliyetlerine katılımını sağlamak meslek edindirmek yeniden suç işlemelerini önlemek ve onları topluma kazandırmaktır. Fuarımızda hükümlü ve tutukluların ürettiği gıda tekstil hediyelik eşya mobilya ve deri ürünleri sergilenecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.