İngiliz turistler Alanya'ya Küskün

İngiliz turistler Alanya'ya Küskün
Gittiğimize gelen ve en çok döviz kazandıran turist grubu olan İngiliz turistler Alanya'ya küsmüş vaziyette. Peki İngiliz turistler Alanya'ya neden küstü?

Birçok sosyal paylaşım sitesinde Alanya; denizi, doğası ve tarihi ile büyük yatırımlar harcanarak tanıtılmaya çalışılmaktadır. Bunun yanında bir de son zamanlarda aynı sosyal medya sitelerinde Alanya'nın tanıtım paylaşımlarını hemen altına İngiliz turistler tarafından ilçe esnafını şikayet eden yorumlar yapılmaktadır.

Bunun yanında İngiliz turistler kendi paylaşımlarında da Alanya esnafını şikayet eden içerikler üretmektedir. Söz konusu şikayetlerin temel içeriği ise esnafın nezaketsiz tavırları ve ürünlerine biçtikleri astronomik rakamlardır. Ülkemiz en büyük gelir kaynaklarından biri olan turizmi Yunanistan'a ve Mısır'a kaptırma tehlikesiyle karşı karşıyayken yaşanan bu gelişmeler gerçekten üzücüdür.

Ancak Alanya'daki Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanları konu ile ilgili olarak esnafı uyardılar. Belediye ekiplerinin de söz konusu şikayet edilen işletmeleri denetlemeleri ve diğer İşletmeleri konu ile ilgili olarak bilgi vermeleri gerekmektedir. Gerekirse esnafın tamamıyla konu ile ilgili toplantılar düzenlenmeli ve ortak fikir birliğine gidilmelidir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.