İşte Alanya 1 Temmuz programı...

İşte  Alanya 1 Temmuz programı...
Alanya'nın 1 Temmuz programı belli oldu. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, yağlı direkten bayrak alma yarışması gibi renkli ve heyecan verici aktiviteler gerçekleştirilecek. Kabotaj Kanunu'nun 1 Temmuz milli bayram olarak kutlanan bu özel gün… işte detaylar.

1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu dolayısıyla milli bayram ilan edilen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Alanya'da coşkulu etkinliklerle kutlanacak. Bu yıl 98. yılı kutlanacak olan bayram etkinlikleri Alanya Kaymakamlığı Alanya Belediyesi ve Liman Başkanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilecek. Etkinlikler 1 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00'da Alanya İskele Limanı'nda başlayacak.

Alanya Liman Başkanı Mehmet Sayhan Dim TV'ye yaptığı açıklamada hazırlıkların tamamlandığını ve dolu dolu bir program hazırlandığını belirtti. Program Atatürk Anıtı önünden başlayacak ve yüzme yarışları sub board ve flay board gösterileri gibi çeşitli aktivitelerle devam edecek.

Alanya'nın heyecanla beklediği yağlı direkten bayrak alma yarışması da bu programda yer alacak. Yarışmanın ödülleri büyük olacak. Aynı gün içerisinde TCG 1. İnönü Denizaltı da ziyarete açık olacak.

Bu etkinlikler Alanya halkının ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekecek ve Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın önemini vurgulayacak. Bayram hem denizciliğin hem de milli bağımsızlığın kutlandığı özel bir gün olarak anılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.