İşte Bayram tatili öncesi Bodrum Fethiye Ayvalık tatilci fiyat durumu

İşte Bayram tatili öncesi Bodrum Fethiye Ayvalık tatilci fiyat durumu
Bayram tatilinde turizm semtlerinde fiyatların durumu her zaman merak ediliyor. Kurban bayramı öncesi ise bu fiyatlar işte şöyle sıralanıyor. Merak edilenler işte detaylar.

Bodrum, Fethiye ve Marmaris gibi popüler bölgelerde çift kişilik oda kahvaltı fiyatları 1500 TL ile 3000 TL arasında değişirken her şey dahil fiyatlar 2500 TL ile 5000 TL arasında değişiyor. Turizmci Murat Akbal'a göre, küçük otellerde fiyat artışı yüzde 55 ile sınırlı kalmış ve bu oteller hem ekonomik hem de kaliteli tatil arayanlar için tercih ediliyor. Butik otellerde oda kahvaltı veya akşam yemekli fiyatlar 7000 TL ile 10000 TL arasında değişiyor.

Popüler tatil bölgelerinde çift kişilik oda kahvaltı fiyatları 1500 TL ile 3000 TL arasında, her şey dahil fiyatları ise 2500 TL ile 5000 TL arasında değişiyor. Butik otellerde oda kahvaltı veya akşam yemekli fiyatlar 7000 TL ile 10000 TL arasında. Ege ve Akdeniz bölgelerindeki küçük otellerin fiyat artışı yüzde 55 ile sınırlı kaldı ve turist sayısında yüzde 16,7'lik artış yaşandı. Küçük otellerin doluluk oranlarının sezon boyunca yüksek olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.