Kaymakamlıktan hayati duyuru O plajlara Denizlere girmeyin

Kaymakamlıktan hayati duyuru O plajlara Denizlere girmeyin
Kaymakamlık olumsuz hava şartları nedeniyle o tarihte Çarşamba günü bazı plajlarda denize girmenin yasaklandığını açıkladı.

Kaymakamlık olumsuz hava şartları nedeniyle Babalı Tuzağzı Dikili ve Uzunkum plajlarında denize girilmesini yasakladı ve vatandaşların cankurtaran hizmeti verilen yerlerde denize girmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Kandıra Kaymakamlığı'nın açıklamasına göre hava şartları nedeniyle ilçedeki Babalı Tuzağzı Dikili ve Uzunkum plajlarında denize girmek yasaklandı.

Vatandaşlara cankurtaran hizmeti verilen plajları tercih etmeleri konusunda uyarıda bulunuldu. Kandıra Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre olumsuz hava şartları nedeniyle bu talimatların alındığı bildirildi.

Böylelikle Babalı Tuzağzı Dikili ve Uzunkum plajlarında denize girmek yasaklandı ve vatandaşların cankurtaran hizmeti verilen yerlerde denize girmemesi gerektiği uyarılarında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.