Kimisi eğlendiğini zannediyor. Yapılansa Alanya'ya sesli eziyet!

Kimisi eğlendiğini zannediyor. Yapılansa Alanya'ya sesli eziyet!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya şehrinde her zaman bir eğlence bir güzellik bir gezi olduğu kesindir ancak kimi zaman halkın bazılarının yaptığı ise eğlenmenin ok dışında oluyor bu ancak halka ses eziyetine dönüşebiliyor.

Alanya'da yaz aylarında artan turizm hareketliliği şehirdeki sakinler için ciddi bir rahatsızlık kaynağı haline gelmiş durumda. Özellikle gece ve gündüz fark etmeksizin sokaklarda yüksek sesle müzik çalan ve egzozlarını patlatan araçlar şehirdeki huzuru bozuyor.

Bu durum evlerinde dinlenmek isteyen halkın bebeklerinin uyandırılmasına ve hasta yakınlarının rahatsız edilmesine neden oluyor. Alanya'da yaşayanlar bu gürültü kirliliğinden adeta ıztırap çekiyor. Her ne kadar Alanya emniyeti bu soruna karşı önlemler almaya çalışsa da yaşanan gürültü kirliliği halkın günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Alanya gibi turizm açısından önemli bir şehirde böylesine yüksek düzeyde bir gürültünün kabul edilemez olduğu ve bu durumun medeni bir ülkede rastlanmaması gerektiği vurgulanıyor. Şehrin sakinleri yetkililerden daha etkin ve kalıcı çözümler bekliyor aksi takdirde bu gürültü kirliliğinin Alanya halkı için bir zulme dönüştüğü belirtiliyor. Alanya'da yaz aylarında artan bu rahatsız edici durum şehrin huzurunu tehdit eden bir sorun olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.