Kriz Sürmesine Rağmen Uçuşlarda Rekor

Kriz Sürmesine Rağmen Uçuşlarda Rekor
Antalya turistik şehirde bir dönem uçuşlarda belli başlı kriz halleri yaşandıysa da rekor kırılma durumluk bir uçuş sayısı hakim işte detaylar.

Kısa süre önce belli başlı krizlerle adından söz ettiren AHL son günlerde yine rekor tazelemeye devam ediyor Antalya Hava Limanında rekor sayıda yolcu iniş biniş yapmaya devam etmektedir işte detaylar şöyle devam ediyor.

Antalya Havalimanı hava kontrolörlerinin başlattığı iş yavaşlatma sürecine rağmen rekor yolcu sayısına ulaşarak dikkat çekti ve Ulaştırma Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu 20 Temmuz 2024 tarihinde havalimanının 213161 yolcu ile 2024'ün en yüksek yolcu sayısına ulaştığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Hava kontrolörlerinin seçim öncesi kendilerine verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle başlattıkları protesto sürecinde kule görevlileri inisiyatif almayı bırakmış bu da uçuş trafiğini olumsuz etkilemişti.

Havalimanında normal prosedüre dönülmesiyle birlikte uzun kuyruklar ve yolcu mağduriyetleri yaşanırken HTK-SEN yapılan açıklamada bu durumun haklar iyileştirilinceye kadar devam edeceğini belirtti.

Buna rağmen Antalya Havalimanı Türkiye'nin en işlek havalimanları arasında zirveye oynamaya devam ediyor ve turizmin başkenti olarak rekor üstüne rekor kırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.