Mavi bayraklı plajları bile istila etmişler

Mavi bayraklı plajları bile istila etmişler
Büyükşehir zabıta ekipleri mavi bayraklı plajlarda vatandaşların huzurlu ve güvenli tatil yapmalarını sağlamak için çalışmalar yapıyor. Bu plajlarda onların kurulmasını da engelliyorlar ve bunun için de gerekli önlemler alınıyor... ancak işte detaylar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı tatilinde de çalışmalarını sürdürerek kentte düzen ve güveni sağladı. Ekipler, mavi bayraklı plajlarda çadır kurulmaması için denetimler yaparak, yürüyüş yollarına araç ve motosiklet ile girenleri uyardı. Bayram boyunca 7/24 çalışan zabıta, kaybolan 23 çocuğu bularak ailelerine kavuşturdu ve İzmit Cumhuriyet Bulvarında kaybolan bir telefonu sahibine ulaştırdı.

Bu çalışmalar, vatandaşların huzurlu ve güvenli tatil geçirmelerini amaçladı. Ekipler, mavi bayraklı plajlarda çadır kurulmaması için denetimler yaparak, yürüyüş yollarına araç ve motosiklet ile girenleri uyardı.

Bayram boyunca çalışan zabıta, kaybolan çocukları da ailelerine teslim etti. Aynı zamanda yine kaybolan telefonlar da sahiplerine büyük bir titizlikle ulaştırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.