Müjde! Havalar Isınıyor Alanya'da deniz Sezonu Başlıyor! Ama Yine De Dikkat!

Müjde! Havalar Isınıyor Alanya'da deniz Sezonu Başlıyor! Ama Yine De Dikkat!
Beklenen müjde sonunda geldi! Yeni hafta ile birlikte Alanya'da deniz sezonu başlıyor. Hava sıcaklıkları yükseliyor. Ancak denizin dalgalı olması ihtimali düşünülerek denize girerken dikkatli olmak gerekiyor! Detaylar haberimizde:

Gerek Alanya'da yaşayan ve denizin tadını çıkarmayı özleyen; gerekse de Alanya'ya giderek kendini Akdeniz'in berrak mavisine bırakmak isteyen herkes bu haberi bekliyordu. Beklenen o haber sonunda geldi. Yeni haftayla birlikte Alanya'da deniz sezonu başlıyor...

Alanya'da deniz Sezonu Başlıyor

Alanya'da yeni başlayacak hafta ile birlikte sıcaklıklar 34 dereceye yükselecek. Pazartesi gününün en düşük sıcaklığı 25; Salı gününün en düşük sıcaklığı ise 26 derece olacak. Nem seviyesi Pazartesi günü %68; Salı günü ise %62 olacak.

Güneşin yüzünü çok, bulutların ise kendilerini az göstereceği Alanya'da deniz sezonu başlıyor. Rüzgar Pazartesi ve Salı günleri Kuzeydoğu'dan esecek. Salı günü saatte 12 kilometre hızla esmesi beklenen rüzgar denizde biraz dalgalanmaya neden olacak. Bu nedenle iyi yüzme bilmeyenler havaların ısınmış olmasına aldanmamalı.

Ancak Pazartesi günü 9 kilometre hızla esecek olan rüzgar, denizde daha az dalgalanmaya sebep olacak. Yine de dikkatli olmakta fayda var. Ancak beklenen o müjde nihayet verilmiş oluyor ve Alanya'da deniz sezonu başlıyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.