O Güzel Çalışma Son Hız Devam ALANYA

O Güzel Çalışma Son Hız Devam ALANYA
Turizmin gözdesinde çalışmalar son hızla devam ediyor yakında tamamlanacak olan bu güzel çalışmalar bu turizm şehrinin ihtiyacı olan çalışmalardır işte detaylar.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun kullanılan yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla Okurcalar Hacıkerimler ve Cikcilli Mahallelerinde başlattıkları asfalt çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Ekipler Hacıkerimler Mahallesi'nde birkaç mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda sathi kaplama çalışması gerçekleştirerek yolu genişletti. Aynı zamanda Cikcilli Mahallesinde Mezarlık Yolu ve Okurcalar Mahallesi'nde Lifos Caddesi'ne bağlı 1014 ve 1015 sokaklarda da benzer çalışmalar yapıldı. Hacıkerimler Mahallesi etrafında gerçekleştirilen çalışmaları Alanya Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak Meclis Üyesi Şahin Ararat ve Hacıkerimler Muhtarı Mehmet Dalaklı yerinde takip etti. Başkan Danışmanı Zavlak muhtarlarla koordineli bir şekilde mahallelerdeki çalışmaların sürdüğünü belirterek bölgenin önemli bir ihtiyacını daha karşıladıklarını ifade etti. Hacıkerimler Muhtarı Mehmet Dalaklı ise Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik başta olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti. Yapılan bu çalışmalar sayesinde bölge sakinleri daha konforlu ve güvenli yollara kavuşmuş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.