O ilçede tüm işletme görevi Belediyede ANTALYA

O ilçede tüm işletme görevi Belediyede ANTALYA
Turizm cennetine hoş geldiniz ve sizlere şu önemli demeci hemen aktaralım. O eşsiz güzellikteki turizm ilçesinde belediye tüm işletilecek yerlere ele alıp kendi hizmet vermeye başladı işte detaylar.

Turizm cenneti Antalya şehrinde o ilçede tüm işletmeler neredeyse hemen hemen hepsini belediye işletmektedir hepsi belediyededir.

Hal böyle olunca habere göre belediye tüm işletmeleri bünyesine alarak işletme hakkını da elinde saklı tutmaya başladı ve kendi tüm olayı üstlenerek turistlerin isteklerini yerine getirmeye devam etti işte ayrıntılar.

Antalya’nın yayla ilçelerinden Korkuteli’nde belediye tüm çay bahçeleri ve büfeleri işletmeye başlamış ve bu uygulama halk tarafından olumlu karşılanmış. Daha önceki dönemlerde bu işletmeler diğer kuruluşlar tarafından kiralanarak işletiliyordu. Belediye şimdi Şehitler Parkı Belediye çay bahçesi ve diğer büfeleri işletiyor.

Bu yerlerde çay ve diğer içecekler piyasa fiyatlarının biraz altında satılıyor. Büyükşehir Belediyesinin halk ekmeği de büfelerde 75 liradan satılıyor bu da piyasadaki 10 liralık ekmeğe göre daha uygun. Daha önceki yıllarda bakım ve onarımı yapılan Kaymakamlık yakınındaki kiremitli mahalle ve kanal dibindeki büfelerin de yakında hizmete açılması bekleniyor. Halk bu yeni düzenlemeden memnun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.