O ilde elektrik kesintileri olucak

O ilde elektrik kesintileri olucak
Elektrik kesintisi olacak hem de o ilde saat ve tarih verildi işte elektrik kesintisinin yaşanacağı mahalle bilgileri ve de diğer hususlar ise şöyle sıralanmaktadır işte detaylar.

19 Temmuz 2024 Cuma günü Antalya'da geniş çaplı bir elektrik kesintisi yaşanacak ve bu kesinti şehirdeki birçok ilçeyi etkileyecek. Kesinti sabah saat 09:00'da başlayacak ve yaklaşık altı saat sürecek. Aksu Alanya Elmalı Kepez Manavgat Muratpaşa ve Serik ilçeleri dahil olmak üzere pek çok bölge bu kesintiden etkilenecek.

Her ilçede kesintinin nedeni olarak yatırım çalışmaları belirtilmiş olup bazı bölgelerde de bakım ve deplase çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Bu durum günlük yaşamı ve iş yerlerini olumsuz etkileyebilir bu yüzden bölge sakinlerinin ve işletmelerin jeneratörler ve şarj edilmiş bataryalar gibi alternatif enerji kaynakları ile hazırlıklı olmaları öneriliyor.

Kesinti saatleri ve etkilenecek sokaklar ilçelere göre değişiklik göstermekle birlikte genel olarak sabah 09:00'dan öğleden sonra 16:00'ya kadar sürecek.

Özellikle merkezi yerler ve kritik noktalar bu kesintiden yoğun şekilde etkilenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.