O plajda iğne atsan yere düşmeyecek halde

O plajda iğne atsan yere düşmeyecek halde
Plajlar plaj olalı böylesini pek nadir görmüştür herhalde işte o plajda değim de yerindeyse iğneyi havaya atsan düşüp yere çarpmayacak kadar muazzam bir kalabalık insan topluluğu hakimdi işte detaylar.

Son günlerde havaların neredeyse sıcaklık doğrultusunda iki katına erişmeye çalışması sebebiyle insanlar evlerde oturamaz evde oturmak yerine ise plajlara akın etmeye çalışma çabası içine girdikleri aşikardır işte detaylar.

Zonguldak'ta hava sıcaklığının 27 dereceyi bulmasıyla birlikte yüzlerce vatandaş serinlemek ve güneşlenmek amacıyla Kapuz halk plajına akın etti.

Plajın tam kapasiteye ulaşması nedeniyle oturacak yer bile kalmazken cankurtaran E. Günaydın plajın yoğunluğunu ve boğulma vakalarına karşı sürekli tetikte olduklarını belirtti.

Havanın hafta sonu da sıcak geçmesi bekleniyor işte bu da milletin mutlaka sahillere ve plajlara doğru akın etmesini sağlayacak önemli unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Öte yandan denizde boğulma vakalarına dair endişeler devam etmekte ve Ersin Oral isimli bir kişinin arama çalışmaları sürdürülmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.