Okullar açılıyor! Alanya Belediyesi Kırtasiye desteği nasıl alınır?

Okullar açılıyor! Alanya Belediyesi Kırtasiye desteği nasıl alınır?
 Yazar / Alanya Medya
Okulların açılması ile birlikte artan masraflar altında edilen aileler için destek programları bu yılda devam ediyor. Alanya Belediyesi kırtasiye desteği nasıl alınır? İşte ayrıntılar

Devletin sosyal açıdan desteklediği dar gelirli aileler belediye programları ile düzenli destek ödemelerinden faydalanabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kırtasiye yardım başvurusu ekranını kullanarak e-devlet üzerinden online başvuru yapılabiliyor. Bu sayede veliler herhangi bir kuruma gitmeden eğitim gören öğrencisi için destek alabiliyor.

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri 1 Eylül tarihi itibariyle eğitim materyali yardımı kapsamında e-devlet üzerinden başvuruda bulunabilir. Ayrıca okula giden öğrencisi olan ailelere Antalya ve Alanya belediyeleri de kırtasiye yardımında bulunmaktadır.

Alanya Belediyesi Sosyal Destek Hattı "Kırtasiye Desteği"

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığı ile yapılacak başvuru doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetleri başlamadan önce öğrenci için kırtasiye desteği alınabilecek. Antalya'da geçtiğimiz yıl 4 Eylül'de hem kız hem de erkek öğrenciler için kırtasiye desteği verilmişti.

Kırtasiye desteği kapsamında defter, cetvel, kalem gibi ihtiyaç duyulacak farklı malzemelerin olduğu destek paketi ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturuldu. Online platform üzerinden Alanya Belediyesi eğitim öğretim destek yardım başvurusunda bulunmak isteyenler alanya.bel.tr adresinden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığı ile başvuruda bulunabilir. Alanya Çözüm Masası iletişim hattı 444 82 07

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.