Önemli Artış Mevcut Rekorlar Ardı Ardına Antalya

Önemli Artış Mevcut Rekorlar Ardı Ardına Antalya
Antalya güzel TR şehrimiz o rekorlara doymuyor adeta rekor yılı ilan ettiği günümüz bu dönemlerinde bir biri ardına rekorlar gelmeye devam ediyor işte detaylar.

Son dönemde Antalya şehrinde muazzam bir artış kaydediliyor bu bir rekor ve işte yaşananlar. Temmuz ayında Antalya Havalimanı yaz turizminin zirvesinde yeni bir rekora imza atarak 31 Temmuz itibariyle yaklaşık 217 bin 141'i aşan yolcuya hizmet verdi işte ayrıntılar.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı yeni açıklamalarına göre bu rakam hem iç hat hem de dış hat uçuşlarında önemli bir artışı temsil ediyor ve Antalya'nın yaz turizmi için ne kadar cazip bir destinasyon olduğunu yeniden kanıtlıyor. Havalimanının bu yoğun dönemi sorunsuz bir şekilde atlatması altyapısının yeterliliğini gösteriyor ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Temmuz'da kırılan rekorun ardından Ağustos ayında da benzer bir yoğunluk bekleniyor bu da turizm sektörünün canlanması için önemli bir fırsat sunuyor ve havalimanı ile çevresindeki ulaşım altyapısına yapılacak yatırımların önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.