Onlar Alanya Belediyesi'nin en çilekeş personeli

Onlar Alanya Belediyesi'nin en çilekeş personeli
Alanya son yıllarda artan yerleşik nüfusu ve her yıl ağırladığı yüz binlerce ziyaretçisi ile çok yoğun bir kent halini aldı. İşte bu sebepten dolayı belediyenin üzerine daha çok yük bindi. Peki hangi belediye personeli çilekeş olarak nitelendirilebilir?

Alanya Belediyesi personelinin her yıl yaz mevsiminde artan neredeyse 4'e 5'e katlanan nüfusu sebebiyle belediyenin de hizmet vereceği insan sayısı artmaktadır.

Ancak artan insan yoğunluğuna rağmen belediyenin personel sayısında herhangi bir artış yaşanmamaktadır. Elbette tapuda evrak işlerinde ve çok çeşitli yerlerde görev yapan belediye personeli bu durumdan dolayı yaz sezonunda ekstra çalışmak zorunda kalıyordur.

Ancak temizlik işleri personeli 45 derece sıcağın altında gece saat 3'e 4'e kadar mesai yapıyor. Özellikle bayram döneminde neredeyse çöp yığınına dönen birçok. Haşere üremesine izin verilmeden belediye personelinin özverili çalışmalarına sayesinde hemen temizlendi. Alanya'nın söz konusu belediye personeline bir teşekkür borcu var.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.