Plaj Akın Akın Gidecek Fiyatı Duyan Koşuyor

Plaj Akın Akın Gidecek Fiyatı Duyan Koşuyor
Antalya gibi cennet şehirde plaj denince en güzelleri pahalı olanları ucuz olanları akla gelir ancak bu haberde yer alan tabiri caizse sudan ucuzlardan olabilir işte ayrıntılar.

Türkiye de en güzel şehirlerden biri olarak gösterilen parmakla işaret edilen Antalya da harika plajlar var ve bazıları el yakabilirken bazıları ise tabiri caiz ise sudan ucuz olabiliyor işte haberimizde yer alan da sudan ucuzlara örnek olabilir işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı'ndaki ikinci halk plajını hizmete açtı ve Boğaçayı Halk Plajı olarak bilinen bu yeni tesis yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Plaj kafeterya yürüyüş yolları soyunma odaları ve çeşitli plaj hizmetleri sunarak tatilcilerin konforunu sağlıyor ve 150 şezlong ve şemsiye ile 30 çift kişilik yataklı loca bulunan plaj uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetleriyle dikkat çekiyor.

EKDAĞ Genel Müdürü Ahmet A. plajların temizliği ve hijyenine önem verdiklerini belirterek halkın memnuniyetinin yüksek olduğunu vurguluyor.

Bursa'dan gelen Atakan E. plajın temizliğinden yemeklerin lezzetinden ve personelin yardımseverliğinden memnun kaldığını ifade ederek bu tür tesislerin sayısının artmasını temenni ediyor.

Halka hizmette sınır tanımayan plajlarda ucuz olunması halkın çok sevdiği durumlardan olurken şimdilerde turistlerin de bu durum ilgisini çekiyor ve onlarda bu duruma güzel tepkiler verebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.