Plajlar ve havuzlarla ilgili salgın hastalık iddialarına cevap

Plajlar ve havuzlarla ilgili salgın hastalık iddialarına cevap
Son zamanlarda Alanya İlçe Devlet Hastanesi'nde yaşanan yoğunluk halk arasında plajlarda ve denizde mikrop olduğu söylentilerine sebep oldu. Konu ile ilgili en yetkili ağızdan yani İlçe Sağlık müdürlüğünden açıklama geldi.

Alanya havuzların ve denizinin yaz ayında çok yoğun kullanıldığı bir bölge. Alanya'da hastanelerde yaşanan aşırı yoğunluk da halk arasında salgın hastalık olduğu söylentilerinin çıkmasına sebep oldu.

Ancak konu ile ilgili en yetkili isim olan Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü Nadir Aldemir açıklama yaptı. Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü Nadir Aldemir sürekli denizden ve havuzlardan numune alındığını söz konusu salgın hastalık söylentilerinin ise asılsız olduğunu ifade etti.

İlçe Devlet Hastanesi'nde yaşanan yoğunluğun temel sebebinin ise yaz sezonu Dolayısıyla ilçemize gelen turistlerin yaratmış olduğu yoğunluk olduğunu dile getirdi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.