Sıcağı Gören Denize Adeta Uçtu

Sıcağı Gören Denize Adeta Uçtu
Sıcak hava malumunuz her kes bunalımda şu ara haddinden fazla sıcak hava dalgası etkisi yaşıyoruz ve bir an önce kendimizi denize atıp rahatlatmak da en iyisi olacaktır işte detaylar.

Termometreler 40 dereceyi gösterdi ve sıcak hava dalgası hem yerli hem de yabancı turistleri Konyaaltı Sahiline doğru çekti. Hava sıcaklığının 40 derece ve nem oranının yüzde 25 seviyelerinde olduğu bu günlerde tatilciler serinlemek için sahile akın etti.

Deniz suyu sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü Akdeniz'in serin sularında yüzüp güneşlenen aileler çocuklarıyla suyun keyfini çıkardı işte detaylar.

Hava sıcaklıkları olağanüstü durumlara devşirince Antalya şehrinde termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği sıcak hava dalgası hem yerli hem de yabancı turistlerin serinlemek için Konyaaltı Sahiline akın etmesine neden oldu.

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu ve nem oranının yüzde 25 civarında seyrettiği kentte Akdeniz'in serin sularında yüzmek güneşlenmek ve eğlenmek için sahile gelenler su sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü denizde keyifli anlar yaşadılar.

Çocuklarıyla suyun tadını çıkaran ailelerin yanı sıra bazı tatilciler kano yapmayı tercih ederken macera arayan gençler ise tehlikeye aldırış etmeden 6 metrelik kayalıklardan denize atladılar.

Kıyı bandında yürüyüş yapmayı tercih edenler ise falezlerin altındaki güzellikleri keşfetti sıcak havalarda yüzmek gibisi yok elbette ancak tedbiri de elden bırakmayarak fazla açılmadan kıyıda sakince yüzmek en güzeli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.