Sıcaklık Arttı ALANYA Sahilleri İnsan Seli Oldu

Sıcaklık Arttı ALANYA Sahilleri İnsan Seli Oldu
02.06.2024 sıcaklık etkisini fazlasıyla göstermeye başlayınca, halk ve turizm cenneti Alanya'da yer alan yabancı turistlerde dünyaca ünlü Alanya plajına akın ettiler.

Alanya bölgesinde hava sıcaklıklarının 27 derecelere ve deniz suyu sıcaklıklarının da 24 derecelere yükselmesiyle beraber sahillere olan ilginin de fazlasıyla arttığı görülmektedir. Aynı şekilde Alanya'da nem oranı da yüzde 62 olarak saptanmıştır.

Nem ve sıcaklıklardan bunalmış durumdaki Alanya halkı yerlisi ve yabancı turisti olmak üzere, kenti ziyaret eden özellikle yabancı turistler sezonu başlatıp deniz sahillerinin güzelliklerini keşfetmeye devam etmektedir.

Hal böyle olunca tüm Alanya yerlisi ve turistiyle dünyaca ünlü Kleopatra plajına akın etmeye başladılar. Büyükler denizin tadını çıkarırken, çocuklarda genelde yaptıkları o kumda oyun oynamalara devam ettiler. Böylece Alanya turizmin gözdesi, çoluğuyla çocuğuyla herkesin keyif aldığı deniz macerasının bir diğer adı olmaya devam ediyor.

Plajların sahillerin tadını çıkartmak özellikle böylesi sıcak havalarda daha da muazzam olabilmekte. Bir de önümüzdeki günlerde sıcaklığın 10 derece birden daha da artacağı tahmin ediliyor. Durum böyle iken, sıcaklık derecesi 36 derecelere kadar yaklaşınca deniz ve sahilin plajların keyfi bir kat daha artacaktır.

Özel Haber / Alanyamedya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.