Sınırların yeniden çiziliyor Alanya

Sınırların yeniden çiziliyor Alanya
İşte Alanya yeni sınırları Alanya sınırların yeniden çiziliyor işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Özçelik ilçedeki esnaflar ve vatandaşların uzun süredir dile getirdiği disiplin konusundaki çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Özçelik restoranlar hastaneler ve kafeler gibi işletmelerin kaldırımlarda kullandıkları alanların sınırlarının çizileceğini ve bakkal market gibi esnafların dükkan dışındaki kullanım alanlarının belirlenmesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Bu çalışmalarla birlikte "kendi kendimizi disiplin edelim" diyerek herkesin isteği olan düzenlemelerin hayata geçirileceğini ifade etti. Alanya ilçesindeki esnafların ve vatandaşların uzun süredir talep ettiği disiplin ve düzen çalışmaları kapsamında önemli adımlar atmaya başladıklarını açıkladı.

Başkan Özçelik restoranlar hastaneler kafeler gibi işletmelerin kaldırımları kullanma alanlarının belirlenmesi ve bakkal market gibi esnafların dükkan dışında kullanacakları alanların sınırlarının çizilmesi çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Bu çerçevede Alanya'da kurallara uyulması ve herkesin kendi kendini disiplin etmesi konusunda önemli bir adım atıldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.