Tatil keyfinin tadı kaçtı Tartışma oluşturacak Durum

Tatil keyfinin tadı kaçtı Tartışma oluşturacak Durum
Türkiye de en güzel yerlerden biri olan Bodrum da tatil keyfini bir anda bıçak gibi kesecek bir olay

Bodrum Türkiye de yabancı ülke izlenimi veren sanki Türkiye de bir yer değilmiş de yabancı ülkede bir yermiş gibi kendini güzelliklerini korumasını bilen Türkiye'nin en güzel lokasyonlarından biridir.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Bodrum her turizm sezonunda yüksek fiyatlarıyla gündeme geliyor ve bu yüksek tutarlar da tatilcilerin turistlerin de canını epey sıkıyor.

Esnaf turistlerin azalmasından şikayet ederken özellikle Kurban Bayramı sonrasında yerli turist sayısında yüzde 20'lik bir düşüş yaşandı işte bu düşüşte en büyük faktör ise bu yüksek paha dolu fiyatlar ve ürünlerin yüksek pahadan satılmasıydı.

Bu yıl Bodrum'da lahmacun 950 TL makarna 700 TL bir top dondurma 250 TL bir bardak çay 90 TL ve su 50 TL gibi yüksek fiyatlarla satılıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci bu durumun bir algı operasyonu olduğunu ve işletmelerin artan maliyetler nedeniyle fiyatları yükseltmek zorunda kaldığını belirterek Bodrum'un her bütçeye uygun seçenekler sunduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.