Turist Kazıklamanın Sonu Bu Oldu İşte

Turist Kazıklamanın Sonu Bu Oldu İşte
Alanya geçen yılı mumlarla arayan TR'de turist turistik yer anlamında pek çok şehirde en üst düzeyde hizmete memnun etmeye sahip bir yerdi. Bir yerdi diyoruz çünkü kazıklamanın kazık atmanın sonu hüsran olur lafını acı şekilde anlamış olundu.

Antalya şehri dünyanın bildiği tanıdığı en çok da ziyarette bulunduğu özellikle Alman Rus turistlerin gözdesi halinde olan bir şehrimiz ve tabi ilçeleri de saymakla bitmeyen güzelliklere sahip ilçeleri de aynı şekilde bilinen tanınan durumdadır.

Fakat bu son sezonda bambaşka aksilikler yüzünden yaşanan bazı saçma durumlar yüzünden turist kandırıldı kandı ve ya başka durumlar yaşatıldı işte hepsinin faturası bu yıla mal olacak şekilde ağır durdu gibi işte detaylar.

Antalya'nın ünlü turistik mekanlarından Düden Şelalesi'nde bir tur rehberinin paylaştığı video turizm sektörünün içinde bulunduğu büyük sıkıntıları gözler önüne serdi.

Rehberin çektiği videoda normalde onlarca tur otobüsünün bulunduğu Karpuzkaldıran bölgesinin otoparkının tamamen boş olduğu görülüyor ve rehber turistlerin sürekli kandırılması nedeniyle bu hale geldiklerini belirtiyor.

Pandemi sürecinin olumsuz etkileri artan yaşam maliyetleri ekonomik zorluklar ve rekabetin artması gibi faktörler Antalya'da turist sayılarında ciddi düşüşlere yol açtı.

Bu durum sektör çalışanları ve kamuoyu arasında derin endişelere neden oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.