Turizmin Gözbebeğinde Bu İşlere Geçit Yok

Turizmin Gözbebeğinde Bu İşlere Geçit Yok
Turizmin kalbi Alanya da elbette sıkıntılar kimi zaman hiç bitmiyor ancak bazı uyanıklar sayesinde turizm bambaşka darbeler almaya devam ediyor işte konu bununla ilgili işte ayrıntılar.

Alanya’nın Kızılcaşehir Mahallesi'nde Maliye Hazinesi arazisine yapılan kaçak bir yapı gerekli uyarıların ardından Alanya Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Alanya Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapılarla mücadelesini kararlılıkla sürdürürken bu tür yapıların yıkımını gerçekleştirmek için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın raporlarını da dikkate alıyor.

Oba Stadyumu karşısında bulunan ve 219 ada 4 parselde yer alan bu kaçak yapı Alanya Kaymakamlığı'nın yazısıyla bildirilen ve Çevre Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının raporunda belirtilen gereklilikler doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonu ile iş makineleri kullanılarak yıkıldı. Bu çalışmalar Antalya ve Alanya’nın trafikte sıkışıklık ve kaçak yapı sorunlarını çözme hedefiyle yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.