Valilik 15 gün yasak kararı aldı

Valilik 15 gün yasak kararı aldı
Valilik o konuyla ilgili on beş günlük yasak kararı almıştır işte detaylar.

Antalya Valiliği 1 Temmuz 2024'ten itibaren 15 Temmuz 2024'e kadar 15 gün süreyle il genelinde her türlü eylem ve etkinliği yasakladığını açıkladı. Bu yasak 'Antalya 10. Onur Ayı' etkinlikleri gibi yürüyüş basın açıklaması

Açlık grevi oturma eylemi stant/çadır kurma ve diğer toplu etkinlikleri kapsıyor ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanununa dayanarak uygulanıyor.

1 Temmuz 2024'ten itibaren 15 gün süreyle il genelinde tüm açık alanlardaki eylem ve etkinlikleri yasakladı. Yasak özellikle "-Sözde- Antalya 10. Onur Ayı" etkinlikleri kapsamında düzenlenmek istenen yürüyüş basın açıklaması açlık grevi oturma eylemi

Stant/çadır kurma ve piknik gibi faaliyetleri kapsıyor. Bu karar 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17. maddesi ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11. maddesi uyarınca alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.