Yat Geliri 100 Plaja mı bedel İşte işin Aslı

Yat Geliri 100 Plaja mı bedel İşte işin Aslı
Çevre Bakanlığı'nın "Denizler Halkındır" projesi kapsamında yatlar için uygulanacak mapa şamandıra sisteminden elde edilecek gelirle 100 yeni plaj açılacak.

Çevre Bakanlığı'nın "Denizler Halkındır" projesi kapsamında yat ve tekneler için kurulacak mapa şamandıra sisteminden elde edilecek gelirle vatandaşlar için 100 yeni plaj açılacak.

Bakanlık kaçak yapılar ve işgalcilikle mücadele ederken yeni plajların Muğla Hizmet Vakfı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı ortaklığıyla işletileceğini ve plajlarda duş tuvalet kanalizasyon gibi hizmetler sunulacağını belirtti.

Göcek'te 700 şamandıra kurarak deniz yaşamını korumayı ve teknelerin atıklarını denetimli şekilde alarak deniz kirliliğini önlemeyi hedefliyor. Bu kapsamda atıklarını denize boşaltan teknelere caydırıcı para cezaları uygulanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.