Antalya ihya edecek o rakam tam 1 Milyar lira

Antalya ihya edecek o rakam tam 1 Milyar lira
1 Milyar lira değerinde destek parası Antalya da ihya edecek miktarlara ulaştı işte detaylar.

Antalya’da çiftçilere yönelik 1 milyar TL'ye kadar çıkabilen finansman desteği başvuruları başladı. Avrupa Birliği ve Türkiye fonlarıyla desteklenen IPARD Programı kapsamında tarım hayvancılık kırsal turizm yenilenebilir enerji gibi alanlarda yüzde 50-75 arasında hibe veriliyor.

TKDK Antalya İrtibat Ofisi Isparta İl Koordinatörlüğüne bağlı olarak faaliyet göstermeye başladı ve 28 Haziran 2024'te IPARD III Programı'nın ikinci başvuru çağrısını yayınladı.

Başvurular 29 Ağustos 2024'e kadar yapılabilir ve detaylı bilgilere TKDK’nın internet sitesinden veya Antalya İrtibat Ofisi’nden ulaşılabilir.

TKDK tarafından çiftçilere yönelik 1 milyar TL'ye kadar hibe desteği sağlayacak bir program başlatıldı. Avrupa Birliği ve Türkiye fonlarıyla desteklenen IPARD Programı kapsamında Antalya'daki çiftçilere tarım ve hayvancılık gibi kırsal alanlarda yapılacak yatırımlara yüzde 50-75 arasında değişen oranlarda hibe verilecek.

Proje bütçeleri 175 bin TL ile 1 milyar TL arasında değişirken destekler için başvurular 28 Haziran 2024'te başladı ve son başvuru tarihi 29 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Başvurular ve detaylı bilgi için TKDK Antalya İrtibat kurulmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.