İhalesi hazırlandı Görücüye çıkmaya hazır

İhalesi hazırlandı Görücüye çıkmaya hazır
Alanya belediyesi o hizmeti elden çıkarmak için görücüye çıkarmıştır ihalesi hazır ve işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Alanya’nın Uğrak Mahallesi’nde bulunan ve zarar eden Kadınlar Plajının yeniden ihaleye çıkarılacağını duyurdu. 2022'de üç yıllığına kiralanan plaj artan kira bedelleri nedeniyle yıllık 1 milyon 89 bin TL’ye mal oldu.

Önceki üç ihalede alıcı bulamayan plaj için bir kez daha talip çıkmaması durumunda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne iade edilmesi planlanıyor. Başkan Özçelik plajın kira bedelinin karşılanamamasının belediye için mali bir zarar oluşturduğunu belirtti.

Uğrak Mahallesi'nde bulunan ve zarar eden Kadınlar Plajının yeniden ihaleye çıkarılacağını açıkladı. 2022 yılında 3 yıllığına kiralanan plaj için kira bedeli artarak yıllık 1 milyon 89 bin TL'ye yükseldi. Plaj 2023 ve 2024 yıllarında üç kez ihaleye çıkarıldı ancak talep olmadı.

Başkan Özçelik 14-15 aylık kira süresi kalan plajın bir kez daha ihaleye çıkarılacağını talep olmaması durumunda plajın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne iade edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.