1.000 TL Para iadeleri başladı

1.000 TL Para iadeleri başladı
Banka Eylül ayının başında yeni bir kampanya duyurdu ve 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Kampanya detayları ve son başvuru tarihi hakkında daha fazla bilgiye henüz ulaşılamadı.

Eylül ayında yeni bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında Axess kart sahiplerine 1.000 TL para iadesi bankada sunulmaya başlandı.

Kampanya 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli ve Samsonite mağazaları ile samsonite com tr'de yapılan 10.000 TL ve üzeri tek seferlik alışverişlerde geçerli. Katılım için alışverişten önce “SAMSONITE” yazılı SMS’in 4566’ya gönderilmesi gerekiyor.

Juzdan uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklanarak kampanyaya dahil olunabilir. Alışverişler Axess üye işyeri POS’unda yapılmalı ve kart tipi olarak Axess Wings Free Akbank Kart ve Ticari kartlar kampanyaya dahil olacak.

Bank’O Card Axess kartlar bu kampanyaya dahil değil. Kampanya kapsamında müşteriler birinci alışveriş hariç maksimum 1.000 TL chip-para kazanabilirler.

Kazanılan chip-para alışveriş yapılan karta anında yüklenecek ve chip-para yalnızca kart sahibi tarafından kullanılabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.