Safari araçlarına ceza yağdı! Adeta ceza üzerine ceza Alanya!

Safari araçlarına ceza yağdı! Adeta ceza üzerine ceza Alanya!
Alanya da son haberler! Alanya'da jandarma, safari araçlarına yönelik 5 bölgede 2 gün süren denetimlerde 7 sürücüye toplam 10 bin 20 TL ceza kesti.

Alanya’da jandarma ekipleri safari araçlarına yönelik geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. 17-18 Eylül tarihleri arasında Oba Alacami Değirmendere Dim Çayı ve Sapadere bölgelerinde yapılan trafik uygulamalarında toplam 111 safari aracı kontrol edildi. Denetim sonucunda 7 sürücüye çeşitli ihlaller nedeniyle toplamda 10 bin 20 TL ceza kesildi. Bu denetimlerin amacı safari araçlarının güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve olası trafik kazalarını önlemek olarak belirtildi.

Alanya özellikle safari turlarıyla turistlerin ilgisini çeken bir bölge olduğundan bu tür denetimlerin hem turizm hem de trafik güvenliği açısından önemli olduğu vurgulandı. Safari araçlarının bölgenin doğal güzelliklerini tanıtma konusunda önemli bir rolü bulunmakla birlikte trafik kurallarına uyulmasının büyük bir önemi var. Jandarma denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceğini ve kurallara uymayan sürücülere yaptırımların artırılabileceğini belirtti. Bu tür uygulamalar hem yerli hem de yabancı turistlerin güvenliğini sağlamak adına büyük bir önlem olarak görülüyor.

Bu yapılan denetimlerin süreceği ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik çabaların devam edeceği mesajını vererek bu tür operasyonların Alanya gibi turistik bölgelerde ne kadar hayati olduğunu hatırlatıyor.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.